onsdag 23 juni 2010

Summer in the city

Jäklar! kl är nu halv 9 på morgonen o det är 37 grader ute!! Det är ett varmt moln som har lagt sig här. Det var ungefär så han sa på nyheterna i alla fall. Det är inte ens skönt o jag svimmade nästan när jag gick o hämta tidningen. usch!

Näst sista dagen i skolan för pojkarna. Sen kommer det 2 månader fyllda av kaos. 3 överaktiva barn+ 1 bebis. Bebisen har förövrigt blivit en ledsen bebis. Innan glad, nu ledsen! Har listat ut att det är tänderna som gör ont. Det enda som gör henne glad är när man sjunger huvud,axlar,knä o tå eller när man byter blöja. Det har gått så långt nu att jag låtsas att jag byter blöja på henne för att hon ska bli glad. Lägger henne på skötbordet o tar på/av strumporna ett par gånger... 4 månaders bebisar är sjukt lättlurade!

AH!! Min mamma nr 2 hade i smyg skickat efter paket från Sverige. 10 påsar djungelvrål!! Så Lisa, du behöver inte tokhandla djungelvrål! snart snart snart kommer Lisa. Det ska bli så roligt. Ska försöka att inte bli för exalterad så jag kräks o får huvudvärk. Brukar ju sluta så...

Nu ska jag äta chokladflingor till frukost. Hör du det mamma? chooookladflingor med massa socker. För det får man minsann här. Så nu ska jag ta igen 19 år av chokladflingslösa frukostar.

hejdå

1 kommentar:

  1. Gud vilken snäll extramamma du har! Skicka efter grejer lix :O Haha, alltså gud vad jag skulle vilja se den här bebisen, låter ju sjukt söt^^

    INTE LÅNGT KVAR NU!<3

    SvaraRadera