måndag 24 maj 2010

Gråt inte över spilld mjölk..

Eller man kanske ska säga gråt inte över uppspydd mjölkersättning. Jag har som en modevisning varje dag. Så fort jag matat bebisen med en flaska är det dags att byta kläder.. kladdigt värre. ja ja ja. Tycker om henne ändå.

Idag är det en ny vecka. Baby D fyller 3 månader idag. Nu får jag officiellt ha henne själv. Innan dess har det varit förbjuden.Började 7 som vanligt. Frukost till killarna o flaska till bebisen. Slutade kl 8, pigg som ett spjut! Städerskan Sandy kommer på måndagar. Så man får inte ens hjälpa till att torka av bordet. Aja... Så jag Tvättade killarnas kläder istället. Det skedde dock ett liiitet missförstånd mellan mig och torktumlaren. Tvättade kläder, sen la jag in allt i torkisen som vanligt... När jag en timme senare tog ut tvätten var allt brunt o fläckigt. Jag har torktumlat en Twix. Bra jobbat!!

Anna sa att jag pratar om mat hela tiden. Och det kanske är sant. Men vad ska jag prata om liksom? Jag dagdrömmer om knäckebröd ,Mammas mat, riktig skinka, varmrökt lax, räkor...AH blir tokig. Jag kör liksom alltelleringet- stilen här borta. Hittar liksom inte balansen. Men det finns nog ingen matbalans att hitta..Jag måste till IKEA snart! Imorgon ska jag äta broccolisoppa. Det kan ju inte vara så svårt att göra..

På tal om ingenting alls! Fick reda på att vi ska på en Knicks match I NYC i höst med. Jag kissar ner mig!!! Biljetterna är svinigt dyra. så jag hade ju aldrig gått själv. Så detta kommer bli hur roligt som helst. Jag tycker inte om basket alls, MEN man får ha hattar och skrika saker!! Det känns ju som man svalt konceptet redan där. Skrika o hattar!!. Tror inte att någon egentligen går dit för att se på basket. Det är hattarna som säljer biljetter.... ( Kanske tanken på de 2meter långa vältränade männen och de halvnakna stripporna/pausdansarna säljer lite med).

Jag funderar verkligen på om jag missbrukar hela styckindelningsgrejen. Gör jag det mamma? Strunt samma. Ska sova nu. Precis haft mitt dagliga terapisamtal med Emelie i Florida. Hon gör mig lugn o glad. Natti natti Sverige, avslutar med en bild på min underbara måltid som jag åt igår. Mums!


3 kommentarer:

  1. Haha, alltså det är ju underbart. Det finns godis överallt, till och med i torktumlaren! USA är ett way more sjukt än vad man kunde tro?^^
    Ja men det låter ju klokt att laga maten själv. Får du vara i köket och laga mat(riktig svensk mat) och sånt eller? För då kan du ju äta vanlig mat när tha boyz är i skolan :)

    SvaraRadera
  2. Låter ju dock galet gott^^ Jag taggar inför att äta sjukt mkt när jag är i USA..särskilt på den där båten när alla sex måltider om dygnet ingår..ätaätaäta.. Shit. Det går lite över styr här hemma också, allt vi pratar om på träningen är godis, hela tiden egentligen^^ Hmm, har du blivit något brun då? Saknar dig också finis! <3

    SvaraRadera
  3. Det blir väl ungefär lika mycket godis som träning..nästan i alla fall :P Men jag skyller på samhället ^^ hihi

    SvaraRadera